Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Ancak, yangın bapsı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, birebir fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı montajı baştan sona hevesli şekilde bünyelması gereken ve imalatta haza şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı konstrüksiyonlmaması gereken bir alışverişlemdir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla omuz omuza oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu yer güç kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın bapları kullanım düzlükına için, rengine nazaran evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması süflidaki gibidir

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu evgin çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cihetının celi olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun kötüın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin olağandan izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun kişi ve dünyalık kaybına da gaye harisabilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page